Newsflash
Știri

Produs filatelic dedicat, la aniversarea Spitalului Clinic de Urgență București

de L. Budin - apr. 29 2024
Produs filatelic dedicat, la aniversarea Spitalului Clinic de Urgență București

Ateneul Român a găzduit un eveniment emoționant: Gala aniversară a Spitalului Clinic de Urgență București - 90 de ani de tradiție și excelență în serviciul sănătății comunității.

Sâmbătă 27 aprilie, Romfilatelia a fost invitată să se alăture momentului aniversar prin lansarea produsului filatelic dedicat, în prezența prof. dr. Beuran, Președintele Academiei de Științe Medicale, prof. univ. dr. Alexandru Rafila, ministrul Sănătății, a lui Andrei Bogdan Zidaru, managerul actual  al SCUB și a foștilor manageri ai instituției aniversate, corpului medical -  a tuturor celor care au slujit cu profesionalism spitalul de-a lungul timpului, se arată pe pagina de Facebook a Romfilatelia. 

Produsul filatelic aniversar este un omagiu adus fondatorilor Spitalului: personalități medicale precum Nicolae Minovici, Iacob Iacobovici, Traian Nasta, precum și tuturor medicilor a căror deviză a fost, este și va fi: „Totdeauna și tuturor, gata pentru ajutor”.

Președintele Klaus Iohannis a decorat Spitalul Floreasca cu Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Comandor, decorația fiind conferită în cadrul Galei de către doamna Loreta Păun, consilier prezidențial.

Banca Națională a României s-a alăturat aniversării prin emiterea unei monede de argint în tiraj limitat.

Cei prezenți au fost martorii unui eveniment grandios, în cadrul căruia au fost decernate trofee de recunoaștere a meritelor medicilor, iar Orchestra Medicior a susținut un concert extraordinar. Romfilatelia adresează mulțumiri speciale Prof. Emerit Dr. Mircea Beuran și echipei Spitalului Clinic de Urgență pentru sprijinul acordat la realizarea produselor filatelice speciale aniversare și pentru apropierea și prietenia față de marca poștală românească”, se mai arată. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe